Trapbekleding

SONY DSC

Eiken trapbekleding met kleurtint White

Bovenste Plank is naast de vakkundige selectie, bewerking, levering en montage van vloeren van eikenhout ook gespecialiseerd in het uitvoeren van deskundige traprenovaties. De houten trapbekleding wordt hoofdzakelijk gemaakt van Europees eikenhout.

U heeft uitgebreide keuze in verschillende kwaliteiten eikenhout. Bijvoorbeeld een rustieke, moderne of klassieke uitstraling van het hout. En diverse bewerkingen zoals schuren, borstelen en roken of een combinatie van deze. Aansluitend worden de bewerkte trapdelen behandeld met een gekleurde kwaliteitsolie om het eikenhout de kleurtint te geven die past bij uw ideeën en interieur. Voorzien van bewerking en kleur naar keuze bekleden wij uw trap geheel of gedeeltelijk met eikenhout, met of zonder stootborden.

Na montage ronden we de eikenhouten trapbekleding af door deze een laatste vakkundige poetsbeurt te geven. Hierdoor komt de kleur en tekening van het hout volledig tot leven. De eikenhouten trapbekleding is compleet wanneer uw gekozen slijtstrip en eventueel bijpassende trapleuning geplaatst en afgewerkt zijn. Na het afronden van deze laatste details wordt uw trap opgeleverd.

Eiken trapbekleding

Eiken trapbekleding met kleurtint Gris Belge

Het zelf renoveren van uw trap behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Bovenste Plank bereidt in dat geval uw trapbekleding vakkundig en op maat voor, voorzien van de gewenste bewerkingen en levert de trapbekleding bij u aan. Hierna kunt u de traprenovatie zelfstandig en naar eigen inzicht uitvoeren.

Door onze unieke montagetechnieken is de traprenovatie in een dag gerealiseerd.

Eiken trapbekleding

Eiken trapbekleding met kleurtint Superwhite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook

Bovenste Plank

Nijverheidsweg 7a
1693 AM Wervershoof
0228 - 724907
info@bovensteplank.nl

 

Altijd open op afspraak!