Overig

Bovenste Plank biedt ook een aantal producten die uw eikenhouten vloer of eikenhouten traprenovatie na montage compleet afwerken en onderhouden. Producten die zo gezegd, de puntjes op de i zetten.

Plinten

U kunt bij uw nieuwe houten vloer kiezen voor bijpassende plinten. Dit om uw nieuwe vloer van eikenhout volledig tot zijn recht te laten komen door de plinten aan te laten sluiten op de wanden. Bovenste Plank levert en monteert op maat gemaakte plinten van massief eikenhout of van MDF.

Kiest u voor plinten van eikenhout, dan fabriceert Bovenste Plank nieuwe plinten met het door u gekozen profiel. Aansluitend behandelen wij de nieuwe plinten met dezelfde kleur en kwaliteitsolie als waar uw vloer mee behandeld is. Een ander profiel en/of kleurtint voor uw plinten is uiteraard altijd mogelijk.

Kiest u voor plinten van MDF, dan levert de Bovenste Plank nieuwe plinten gemaakt met standaard profielen. De nieuwe MDF plinten worden geleverd voorzien van grondverf.

De Bovenste Plank biedt u nu ook de mogelijkheid om massief eikenhouten of MDF plinten aan te schaffen, zonder dat u een eikenhouten vloer door ons laat leggen.

Deurmat

Een eikenhouten vloer is pas echt compleet met een bijpassende deurmat. Bovenste Plank levert maatwerk deurmatten uit de collecties van diverse gerenommeerde merken. Dit kan op basis van standaard maten of wij snijden de deurmat op maat bij u thuis. De nieuwe deurmat behoeft na levering en montage geen speciale behandeling meer.

Lakken en oliën

Voor het behoud van de natuurlijke schoonheid van de vloer en de tekening van het hout doet u er goed aan dit kwaliteitsproduct regelmatig te onderhouden. Bovenste Plank levert daartoe een grote verscheidenheid aan oliën en lakken uit de collecties van gerenommeerde merken.

Schoonmaakmiddelen

Het is van belang dat u uw nieuwe houten vloer goed reinigt. Deze middelen van de beste kwaliteit zijn ook bij Bovenste Plank verkrijgbaar.

 

 

 

 

 

 

 

Facebook

Bovenste Plank

Nijverheidsweg 7a
1693 AM Wervershoof
0228 - 724907
info@bovensteplank.nl

 

Altijd open op afspraak!