hoge kwaliteit
eiken vloeren

Productie in
eigen fabriek

het beste
advies

beste kwaliteit producten

Van fabricage
tot montage

Video afspelen

De mooiste eikenhouten vloeren, zelf door ons gemaakt en gelegd

Bovenste Plank is gespecialiseerd in het maken en leggen van vloeren. Vooral van eikenhout, maar voor alle overige vloeren kunt u ook bij ons terecht. Door onze jarenlange ervaring en opgedane kennis op het gebied van houten vloeren kunnen we u van het beste advies voorzien.

Wij hebben de productie van onze vloeren en trappen in eigen fabriek. Daardoor hebben we het hele proces in eigen hand. Van fabricage tot afgewerkte vloerdelen die compleet in olie zijn voorzien. We werken uitsluitend met de beste producten. De sterkste lijm, de juiste berkenonderlaag, het mooiste hout. Hierdoor zijn wij in staat de beste kwaliteit te leveren. Wilt u weten hoe eiken visgraat gemaakt wordt? Leer hier meer over op de website of bezoek ons bedrijf!

Het laatste nieuws

Verschillende uitstralingen

We kunnen onze vloeren in verschillende kleuren en uitstralingen leveren, voor inspiratie kun je deze in ons productoverzicht bekijken. De prijzen zijn van verschillende factoren afhankelijk, daarom komen we persoonlijk bij u langs om u te voorzien van advies en kunnen we een offerte op maat verzorgen. Neem contact met ons op of vul het offerteformulier in.

PVC en laminaat

Naast eigengemaakte eikenhouten vloeren leveren en monteren we ook PVC en laminaat. Ook geschikt voor vloerverwarming. Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen we u hier ook in het beste advies voorzien. Materiaal die wij hiervoor gebruiken zijn ook alleen van de beste kwaliteit. We leveren onder andere producten van het volgende merk.

vrijblijvend advies nodig?

Vul hier je gegevens in en wij bellen je zo snel mogelijk!