Onderhoud

Voor het behoud van uw eikenhouten vloer en/of eikenhouten trapbekleding doet u er goed aan dit regelmatig te onderhouden. Hiervoor verkopen wij onderhoudsmiddelen van zeer goede kwaliteit. U kunt dit echter ook aan ons uitbesteden. Met een vakkundige onderhoudsbeurt uitgevoerd door Bovenste Plank wordt de algehele levensduur van uw eikenhouten vloer verlengd. Zo wordt de natuurlijke schoonheid en tekening van het hout nieuw leven in geblazen.

Montage

Bovenste Plank kan uw vloer op verschillende manieren leggen. De te gebruiken methode is afhankelijk van de huidige vloer van uw woning. Deze vloer fungeert als ondervloer en basis voor uw nieuwe vloer. We komen de bestaande ondervloer bij u thuis inspecteren, meten het vochtpercentage en besluiten in overleg met u hoe de vloer gemonteerd gaat worden.

Schuren

De natuurlijke schoonheid en tekening van het hout is kenmerkend voor eikenhout. Dat is het vaak de doorslaggevende factor voor mensen om te kiezen voor vloer van eikenhout. Na verloop van tijd, afhankelijk van de aard en intensiviteit van het dagelijks gebruik, is uw eikenhouten vloer onderhevig aan slijtage. De levendigheid en tekening van het hout verminderd. Dit is een natuurlijk proces en dus normaal bij een natuurproduct als hout. Dan is de vloer schuren een uitkomst.

Vloerverwarming

Veel mensen kiezen steeds vaker voor vloerverwarming als hoofdverwarming. Onze vloeren van eikenhout zijn hiervoor uitermate geschikt. Bij Bovenste Plank leveren we niet alleen de juiste vloer voor op uw vloerverwarming, maar kunt u ook terecht voor de vloerverwarming zelf.