Nu tot 30% korting

Een nieuwe eikenvloer of traprenovatie

Krijg nu tot 30% korting op jouw nieuwe eikenhouten visgraat, Hongaarse punt, plankenvloer of traprenovatie op een speciale selectie eikenhout zolang de voorraad strekt OP=OP.

Wil je een beeld krijgen van de verschillende uitstralingen en advies ontvangen? We zijn in de maand november op zaterdag en zondag geopend van 8:30 tot 17:00 uur. Je kunt op deze dagen dus op elk moment binnenlopen. Ook kun je bellen voor een persoonlijke afspraak, dit is op iedere dag en ieder tijdstip mogelijk.

Wees er snel bij. want de korting geldt zolang de voorraad strekt van de speciale selectie. Ga je voor een rustige, strakke vloer met weinig noesten, voor iets meer noesten of voor een kloostervloer met karakter en een authentieke uitstraling? Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek. Of vul het formulier op de website in voor een vrijblijvende offerte.

De actie geldt op een speciale selectie eikenhout (OP=OP) die in onze eigen fabriek vervaardigd worden:

  • 1/bis – 5% korting
  • Rustiek A – 10% korting
  • Rustiek B – 20% korting
  • Kloostervloer – 30% korting.

Ook zijn we gespecialiseerd in vloerverwarming

Een vloerverwarming is zeer geschikt voor een eikenhouten vloer aangezien de vloer sneller warm wordt en de warmte langer vast wordt gehouden. Ook kunnen we deze vloerverwarming voor jou realiseren wanneer jouw nieuwe eikenhouten vloer wordt gelegd door ons. Geniet alleen deze maand tot een 30% korting op jouw nieuwe eikenvloer. De korting geldt niet op de vloerwarming zelf.

Aanvraag offerte

Bovenste Plank informeert u graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en kosten met een offerte die uitgaat van uw persoonlijke wensen. Vraag een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.