Bekijk voor een kennismaking met de Bovenste Plank onderstaande video. Specialist Gerard Kok vertelt in deze video over het vak en zijn passie voor hout. Hij laat weten wat zijn werkwijze is en hoe de Bovenste Plank in overleg met de klant tot de gewenste eikenhouten vloer en/of eikenhouten traprenovatie komt. Een kwalitatief hoogstaand natuurproduct met vakmanschap vervaardigd en geleverd met service van de Bovenste Plank.

De Bovenste Plank is een gespecialiseerd vakbedrijf dat eikenhouten vloeren maakt en eikenhouten traprenovaties verricht. Het in Andijk gevestigde bedrijf adviseert particulieren en bedrijven en biedt maatwerk oplossingen wanneer men kiest voor de natuurlijke kwaliteit en schoonheid van hout. De houten vloeren en traprenovaties worden hoofdzakelijk gemaakt van Europees eikenhout en door ons zelf geselecteerd op ondermeer kwaliteit en tekening van de kwartiers gezaagde delen. Om een constante kwaliteit te waarborgen werken wij hiertoe samen met diverse leveranciers in binnen- en buitenland.

De Bovenste Plank staat garant voor een uniek kwaliteitsproduct dat voldoet aan de selectie-eisen van het bedrijf waarbij de persoonlijke wensen van de klant leidend zijn. De mogelijkheden om invulling te geven aan deze wensen zijn dan ook groot. Men heeft uitgebreide keuze in een rustieke, moderne of klassieke uitstraling van het hout, diverse bewerkingen zoals schaven, fijnbezagen, schrapen, schuren, borstelen, roken en bleken of een combinatie van deze. Aansluitend worden de bewerkte vloerdelen in de olie gezet met een kleurtint die past bij het interieur dat mensen voor ogen hebben.

Het zelf leggen van de vloer behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De Bovenste Plank bereidt uw vloer vakkundig en op maat voor voorzien van de gewenste bewerkingen en levert de vloer bij u aan. Hierna kunt u de montage van de vloer zelfstandig en naar eigen inzicht uitvoeren.

 

 

De Bovenste Plank is naast de vakkundige selectie, bewerking, levering en montage van eikenhouten vloeren ook gespecialiseerd in het uitvoeren van deskundige traprenovaties. Ook hiervoor geldt dat uw persoonlijke wensen leidend zijn. Voorzien van bewerking en kleur naar keuze bekleden wij uw trap geheel of gedeeltelijk met eikenhout, met of zonder stootborden, en mocht u willen, met een bijpassende trapleuning.

In lijn met onze vloeren en trapbekleding bieden wij ook een aantal producten die uw houten vloer of traprenovatie na montage compleet afronden. Producten die zo gezegd, de puntjes op de i zetten. Zo is het aan te raden om bij uw nieuwe vloer te kiezen voor passende plinten. Dit om uw nieuwe eikenhouten vloer volledig tot zijn recht te laten komen en aan te laten sluiten op de wanden. Een prachtige trapleuning van roestvrijstaal of eikenhout in lijn met uw nieuw beklede trap. Of misschien nieuwe deur- of loopmatten bij uw voor- en achterdeur.

Daarnaast kunt u bij de Bovenste Plank ook terecht voor alle onderhoudsproducten die nodig zijn om uw eikenhouten vloer of eikenhouten trapbekleding in topconditie te houden. Al deze producten kunnen ook afzonderlijk besteld en door ons geleverd worden.